petek, 22. februar 2013

Glasbena - Music Card


Po krajšem ustvarjalnem premoru zaradi izpitov, licenčnih seminarjev in običajnih viroz predstavljam voščilnico, ki jo je naročila prijateljica. Izhodiščna ideja je bila: naredi rojstnodnevno kartico za osebo, ki ji glasba pomeni zelo veliko. Osnovni navdih je bilo belo notno srce na modri podlagi. Vendar kot vedno, tudi tokrat nekako ne uspem vztrajati pri enostavnem dizajnu in se prepustim, dodajam, preizkušam, prelagam, dokler v duhu perfekcionizma nisem popolnoma zadovoljna in ne bi ničesar dodala in ničesar odvzela. Koliko časa mi je izdelava vzela? Preveč, kot vedno :-).
Voščilnico malo za hec in malo zares prijavljam na izziv šivanje. Pa ne zaradi številčnosti šivov ampak, ker sem tokrat, čeprav ne prvi pogled ne zgleda, resnično šivala in to ročno. S srebrno nitjo in šivanko sem naredila en sam samcat šiv. Brez šivanke se zaradi nagajivosti nitke ni dalo. Prišila sem ključek na besedico ključ :-). 

After a short creative break (have some exams, licensing seminar...), present greeting card, which friend ordered as gift. The basic idea was: made card for music fan. I found the insporation in white note heart on blue backgroung. But as always, once again somehow do not manage to keep the clean and simple design and with spirit of perfectionism started to add, test and recreate until I was satisfied complitely. Nothing to add or remowe. How long did it takes me to made this card? Too much, as usual :-).





Eglish: "Music is key to heart."



9 komentarjev:

  1. Lepa je in kaligrafski zapis se ji krasno poda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa. Napis je res krasen (in še kako drži), pa srček tudi ;)
    Pozdravček,
    Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Seveda še ne veš, a si prva, ki si predhodno zadostila moji temi meseca marca, ki se glasi glasba. Prav zato me je tvoja več kod dobra ideja in izvedba še posebno navdušila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow, really beautiful card, love the composition of materials!

    OdgovoriIzbriši
  5. The music layered into that red heart really makes it pop. Gorgeous! Thank you so much for playing along with us over at A Blog Named Hero! You Rock!

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepa voščilnica in krasen napis :-))

    OdgovoriIzbriši