nedelja, 23. december 2012

Note

Voščilnica je nastala na podlagi ColourQRetro sketches in števil in časa v Just us girls challenge povezanih z leti in rojstnimi dnevi. Božič je tu in odločila sem se, da bo počasi dovolj božičnih voščilnic. Tokratna voščilnica je v celoti ročno izrezana brez šablon, z olfa nožem in škarjami. Kar nekaj dela. Verjetno bi bile note manjše, če bi bila črtovja na papirju, ki mi ga je podarila Vesna manjša. Vendar sem izhajala iz tega kar imam in nastala je takšna kot sem si jo že na začetku zamislila. Kar pa seveda ni ravno pogosto.
Obojestranski lepilni trak s katerim se ga madežev prilepi na papir lahko kupite v trgovini Mavelu.

I used ColourQRetro sketches and Just us girls challenge (numbers, years, time and happy birthday) inspiation. Christmas is here and I decided to make something different, non-Christmas. Everything is hand-cuted with knife and scissors, without stencils. Vesna gave me paper with musical stave and  I immediately got the idea and knew what I was going to do. I stick to that idea to the end, which is not very often.

Happy Birthday to you!




7 komentarjev:

  1. Super ideja in krasna izvedba. Zelo lepa je.

    OdgovoriIzbriši
  2. Such a fun and clever card, Lea, love those musical notes! thanks for sharing with us this week at the colourQ. Happy Holidays!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lea, zelo je lepa! Ne morem verjeti, da si vse tako lepo izrezala. Prosim, javi se mi na mejl, nekaj malega imam zate :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. O super voščilnica. Hvala ker sodeluješ na Mavelu.com izzivu.

    Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši