torek, 16. oktober 2012

Barvni izziv - Color Challenge

Za izdelavo te voščilnice sem poiskala navdih pri CR84FN65 Color Challenge. Odločila pa sem se , da jo prijavim tudi na ABNH Challenge #14 in Just us girls 159 colour challengeI found the inspiration for this greeting card at CR84FN65 Color Challenge. I also decided to link it up on ABNH Challenge #14 and Just us girls 159 colour challenge. 






Voščilnica - The greeting card:












Barve so nežne, dekliške, otroške, nedolžne.  Barve peska, mehkobe, ljubezni... Nisem si mogla kaj , da ne bi uporabila zgodbe z naslovom "Stopinje v pesku", ki se je kar sama ponujala. Verjetno jo poznate, za tiste, ki vam je še neznana pa sledi:
Mož je sanjal:
Skupaj z Bogom sva hodila po morski obali. V pesku so bili sledovi stopinj, mojih in njegovih. Vsaka  od stopinj je predstavljala en dan mojega življenja. Ustavil sem se in se obrnil, da bi si ogledal stopinje, ki so se izgubljale v daljavi. Opazil sem, da večkrat ni vidna sled dveh oseb ampak samo ene. Ponovno sem pregledal vse svoje življenje. Ob tem sem doživel presenečenje, saj so se tisti deli poti, ki sem jih prehodil sam ujemali z najbolj žalostnimi dnevi mojega življenja. To so bili dnevi samoljubja in slabega razpoloženja, dnevi preizkušenj in dvomov, dnevi polni trpljenja.
Z očitajočim glasom sem se obrnil k Bogu:
»Obljubil si mi, da boš ostal z menoj vse dni. Zakaj nisi držal obljube? Zakaj si me zapustil v najtežjih trenutkih mojega življenja, takrat ko sem najbolj potreboval tvojo bližino?
Bog se je nasmehnil:
Otrok moj, mali moj, niti za trenutek te nisem nehal ljubiti. Edine sledi, ki jih vidiš v pesku so moje. Takrat sem te nosil v svojem naročju«.

Voščilnica ima tako tridelno zasnovo levo zgodba, stopinje v pesku na sredini, ki se uspenjajo k ljubezni in desno voščilo. Srednji del s stopinjami je tudi knjižno kazalo.Tudi tokrat z zadovoljstvom predstavljam voščilnico, s katero sem zadovoljna saj je oblikovno enostavna in sporočilno globoka. Za naročilo je na voljo je tudi slovenska različica.


The colours are gentle, girlishly innocent. Colour of the sand, softness, love ... motive me to use story "Footsteps in the sand". Probably you know it:One night a man had a dream. He dreamed he was walking along the beach with the Lord. Across the dark sky flashed scenes from his life. For each scene, he noticed two sets of footprints in the sand, one belonging to him and the other to the Lord. When the last scene of his life flashed before him, he looked back at the footprints in the sand. He noticed that many times along the path of his life there was only one set of footprints. He also noticed that it happened at the very lowest and saddest times in his life. This bothered him and he questioned the Lord about it. "Lord, you said that once I decided to follow you, you'd walk with me all the way. But I have noticed that during the most troublesome times in my life there is only one set of footprints. I don't understand why when I needed you most you would leave me." The Lord replied "My precious, precious child, I love you and would never leave you. During your times of trial and suffering, when you see only one set of footprints in the sand,it was then that I carried you." 
The greeting card is divided into three parts: story on the left, the footprints in the sand that are focused to love on the top and the greeting on the left side. Middle foot print part is also a bookmark. I present this card with a great deal of pleasure. The reason for my satisfaction is combination of simple design and deep message. Enjoy!

14 komentarjev:

  1. Absolutely beautiful! I love this story and the footprint bookmark is just perfect. Thanks so much for playing along with CR84FN this week!

    OdgovoriIzbriši
  2. Oh what a sweet project! I love the little pink footprints! So precious! Thanks for joining along with CR84FN :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Thank you! I am so glad that you like my projects. Your positive words affect positively on my creative spirit. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lea, tvoja voščilnica mi je krasna in me je ful navdihnila, da skombiniram nekaj podobnega...Potem pa sem prebrala še zgodbo in me je čisto prevzela. Prav to sem potrebovala...Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem se odločila, da jo prijavim tudi na ABNH Challenge. Morda pa rata :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sploh je pa tale tvoja kartica s trakcem in okraskom ravno tako poživljajoča in čudovita, se je kar ne morem nagledat. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Super, da si se odločila sodelovati pri A Blog Named Hero, Lea! Bom držala pesti zate!

    OdgovoriIzbriši
  8. Beautiful baptism card with the clever bookmark too.
    Thanks for joining us at Cr84FN this week!

    OdgovoriIzbriši
  9. Lea, just DARLING! LOVE the bookmark, too! THX for playing with us at CR84FN!

    OdgovoriIzbriši
  10. What a fabulous idea to use the bookmark on the card! Thanks so much for playing with us at Just Us Girls!

    OdgovoriIzbriši
  11. Love those little feet and a wonderful touch having a bookmark to be used afterwards :) Thanks for joining us at Just Us Girls this week!

    OdgovoriIzbriši
  12. What a beautiful card and such a great inspiration for it ... and the photographs are perfect! Anita in France

    OdgovoriIzbriši