sreda, 20. marec 2013

Liebster award

Vesna se je tokrat ozrla skozi spletno okno in iz svoje sobezrazgledom opazila moj blog in mi izkazala lepo čast ter mi podelila čudovito nagrado. 


Za izkazano čast se ji najlepše zahvaljujem in nagrado podeljujem naprej. 
Nagrada deluje na principu "posreduj naprej". Ko si izbran, jo moraš oddati največ petim blogom, ki so ti všeč in ki imajo manj kot 200 spremljevalcev.Pravila so sledeča: Zahvaliti se moraš osebi, ki ti je dala nagrado in se povezati nazaj na njen ​​blog. Objaviti nagrado na svojem blogu. Posredovati nagrado petim blogom, ki jih ceniš in ki imajo manj kot 200 spremljevalcev. Pustiti komentar na njihovem blogu in jih s tem obvestiti, da si jim dal to super nagrado!

And here is a little about what the award is all about:This award was designed to be a blog award in the "pay it forward" fashion. Once you've been nominated, you award it to five blogs that you like that have fewer than 200 followers, to encourage new visitors to visit these blogs.

The rules for accepting this award are:
You need to thank the person who gave you the award and link back to their blog. Post the award onto your blog. Give the award to five bloggers who you appreciate that have fewer than 200 followers. Leave a comment on their blog letting them know that you have given them this awesome award! Next you need to PAY IT FORWARD!

Ni komentarjev:

Objavite komentar